Head Hunting

ABC Firme asigura servicii de selectie si recrutare de personal pentru functii managerial sau pentru proiecte special prin tehnici numite 'head hunting", ceea ce presupune o combinatie de metode speciale ce includ:
- Recrutarea potentialilor candidati exclusiv prin abordare directa. Candidatii sunt recomandati de client sau indentificati de prestatorul de servicii HR utilizand criterii prestabilite
- Identificarea de potentiali candidati utilizand criterii inalt definite pentru profilul candidatului ideal. (calificari inalte si/ sau inguste, experienta deosebita intr-un domeniu si/ sau performante profesionale specifice, un profil specific al aptitudinilor si abilitatilor)
- Networking

Serviciile de recrutare prin metode de head hunting sunt caracterizate de confidentialitate, atat cu privire la proiectul de recrutare cat si cu privire la potentialii candidati. Astfel, intentia de recrutare a angajatorului este anuntata potentialilor candidati in conditii strict definite, iar potentialii candidati „intra" pe lista scurta prezentata angajatorului doar cu acordul expres al acestora.

 V

Legislatie aplicabila

detalii

 

 

 V

Finantare Proiecte

detalii

 V

Modele acte

detalii

 V

Articole

detalii

ABC Firme

Bucuresti, Sector 6,
Str. Fabricii 47, Cladirea FAST ECO
Et 1, Corp Z

0741.080.090 0741.080.093

contact@abcfirme.ro