Compensatii si beneficii

Compensatiile si beneficiile sunt o componenta pachetului de angajare utilizata frecvent de companiile multinationale si cele mari.
Din ce in ce mai multe firme mici si mijlocii au inceput sa utilizeze sistemul de compensatii si beneficii pentru motivarea fi fidelizarea angajatilor.
Sistemul de compensaţii şi beneficii este considerat unul dintre principalele atuuri ale unei oferte de angajare.
Acesta pagina isi propune sa puna in atentia angajatorilor ofertele furnizorilor de produse si servicii ce pot face obiectul pachetului de compensatii si beneficii adaptate firmelor mici si mijlocii.

OFERTA CARD SANTEFORT     www.santefort.ro

Consolidarea furnizorilor era o tactica la moda prin anii '90. Astazi, cu alte mentalitati si cu mijloace de informare mult mai puternice, angajatii vor sa aiba multiple optiuni puse la dispozitie, iar masurile luate in aceasta directie sunt cele care te vor mentine in inima lor si vor asigura fidelizarea.

Daca vrei cu adevarat sa-ti motivezi angajatii, trebuie sa te uiti mereu spre orizont, sa fii inovativ, agil si flexibil pentru a le furniza ceea ce EI au nevoie si ceea ce EI isi doresc, fara sa creezi chiar tu bariere artificiale. Nu poti sta si nu poti astepta, spunandu-ti ca vei ajunge la o concluzie intr-un viitor oarecare.

Stii ca sanatatea este cea de-a doua mare resursa de fidelizare a angajatilor, dupa familie. Nu poti sa accepti ca acestia sa nu aiba la dispozitie oricare dintre serviciile pe care si le doresc, exact atunci cand si le doresc, fara sa aiba de facut deplasari, stat la rand, de asteptat programari, ori intoarceri din concediu.

Colegii tai nu pot "sa astepte sa vina cineva" sa le rezolve problema urgenta, pentru ca este vorba de viata lor, chiar de insasi existenta lor sau a unei persoane dragi, deci au nevoie de o solutie "acum".

Orice asteptare pentru ei, dauneaza afacerii tale. Orice fel de birocratie venita din partea unui furnizor iti va distruge tie reputatia, intr-o piata agila.

Revizuieste-ti lista de furnizori si ia masuri pentru diversificare.

Asigura-te ca oferi angajatilor tai un mix de furnizori mari, medii si mici, ori cel putin doua dintre aceste categorii.

Cardul de Sanatate SanteFort asigura 12 luni de discounturi la servicii medicale private si la servicii vitale pentru imbunatatirea si siguranta vietii.

Dintre Partenerii SanteFort, la nivel national, mentionam : reteaua medicala Medcenter, Clinicile Romclinic, Spitalul Oxxygene, Clinica NEI Medica, reteaua medicala Dorna Medical, reteaua Swiss Optik, Centrele Medicale Biotest, Expert Med Centrul Medical Irina, Clinicile Anaman Medical, Centrul Medical Medinvest, Centrul Medical Ecomed, reteaua Centrului Medical Polimed, CMI dr.Suiu Laura Liliana, Cabinet Fiziolife Estetique, etc.

Ai discounturi de 10%, 20%, 30% ...... chiar si 100% la servicii si produse din 10 domenii cu importanta vitala pentru siguranta si imbunatatirea vietii si sanatatii, precum:

consultatii si controale medicale
analize medicale de laborator
stomatologie
optica medicala
servicii specifice de medicina muncii
servicii medicale la domiciliu
ambulanta terestra (inclusiv transport medical)
ambulanta aeriana (intern si international)
servicii de protectie la incendiu
servicii de securitate si paza persoane, bunuri, precum si alte obiective

Pentru ca asigura acces la servicii medicale private furnizate cu profesionalism si dedicatie, in conditii financiare avantajoase, precum si la servicii vitale pentru imbunatatirea si siguranta vietii, Cardul de Sanatate SanteFort este astazi cel mai modern, mai accesibil si mai "capitalist" instrument din Romania pentru o sanatate sanatoasa si o viata in siguranta.

Alege sa acorzi o sansa in plus si nu uita de toti cei care iti sunt aproape: familia, prietenii, colegii de serviciu colegii de scoala, ori colegii de echipa.

Alege Cardul SanteFort pentru angajatii tai pentru ca ei conteaza pe tine si pentru tine.

Head Hunting

ABC Firme asigura servicii de selectie si recrutare de personal pentru functii managerial sau pentru proiecte special prin tehnici numite 'head hunting", ceea ce presupune o combinatie de metode speciale ce includ:
- Recrutarea potentialilor candidati exclusiv prin abordare directa. Candidatii sunt recomandati de client sau indentificati de prestatorul de servicii HR utilizand criterii prestabilite
- Identificarea de potentiali candidati utilizand criterii inalt definite pentru profilul candidatului ideal. (calificari inalte si/ sau inguste, experienta deosebita intr-un domeniu si/ sau performante profesionale specifice, un profil specific al aptitudinilor si abilitatilor)
- Networking

Serviciile de recrutare prin metode de head hunting sunt caracterizate de confidentialitate, atat cu privire la proiectul de recrutare cat si cu privire la potentialii candidati. Astfel, intentia de recrutare a angajatorului este anuntata potentialilor candidati in conditii strict definite, iar potentialii candidati „intra" pe lista scurta prezentata angajatorului doar cu acordul expres al acestora.

Selectie si recrutare personal

ABC Firme asigura servicii de selectie si recrutare de personal pentru pozitii de top si middle management, pentru functii si profesii inalt specializate.
Organizam cu success procese de recrutare si selectie pentru marketing si vanzari.

Etapele procesului de selectie si recrutare:

1. Analiza initiala :
Analiza (identificarea, descrierea) pozitiei pe piata a clientului
Analiza Fisa de post
Definirea, impreuna cu Clientul, a profilului Candidatului

2. Identificare potentiali candidati:
Redactarea si publicarea anunturilor pe website-uri specifice.
Cercetare si anunturi publicate pe retele de socializare profesionale.
Analiza interna a bazei de date.
Networking.

3. Selectia si recrutarea
Analiza CV Candidati / profilul Candidatului
Interviuni de preselectie
Colectarea de referinte.
Prezentarea de liste Candidati, cu Raport sintetic de prezentare
Asistenta acordata Clientului pentru interviu final de selectie pentru Candidati prezentati pe Lista scurta.

Administrare personal

PAYROLL
Servicii administrare de personal

- Intocmire si inregistrare Contracte de munca si a incetarii acestora
- Intocmire State de plata
- Intocmire Declaratii impozite si taxe aferente relatiilor de munca
- Inregistrarea si acctualizarea Registrelor de evidenta a salariatilor
- Asistenta in relatia cu TM

 V

Legislatie aplicabila

detalii

 

 

 V

Finantare Proiecte

detalii

 V

Modele acte

detalii

 V

Articole

detalii

ABC Firme

Bucuresti, Sector 6,
Str. Fabricii 47, Cladirea FAST ECO
Et 1, Corp Z

0741.080.090 0741.080.093

contact@abcfirme.ro