Despre noi

ABCFIRME este o echipa si, in acelasi timp, o asociere de profesionisti cu o bogata experienta in piata serviciilor suport pentru firmele si comerciantii ce opereaza pe piata din Romania.

Ne-am asumat ca principale valori care sa caracterizeze modul in care ne raportam la clienti:
- Profesionalism
- Proptitudine
- Transparenta

Dorim sa oferim clientilor o gama completa de servicii suport pentru afaceri, astfel incat, prin externalizarea functiilor administrative din cadrul unei firme, antreprenorul si managementul afacerii sa-si concentreze intregul timp si intreaga energie, creativitate si inteligenta in gestionarea si dezvoltarea operatiilor ce constituie nucleul si esenta afacerii.

Astfel, includem in oferta noastra:
- servicii juridice aferente activitatilor comerciale,
- servicii de evidenta contabila, audit si consultanta fiscal,
- servicii de resurse umane si administrare de personal,
- managementul calitatii,
- servicii IT&C
- advertising
- alte servicii ce contribuie la buna administrare si functionare a unui firme

Contribuim la solutionarea dificultatilor pe care le intampina clientii nostri atat in perioada anterioara infiintarii unei firme, cat si in perioada de derulare a activitatilor acesteia.

Cautam sa punem la dispozitia clientilor cat mai multe instrumente de ajutor in derularea afacerilor.
Astfel, am creat o sectiune specializata in care am publicat acte normative aplicabile la infiintarea unei firme si in derularea operatiunilor comerciale, iar o alta sectiune se refera la modele de acte necesare si modele de contracte.
Punem la dispozitia clientilor si a firmelor din Romania in general o sectiune cu Articole relevante despre diverse aspecte ale realitatilor cu care se confrunta antreprenorii si managerii firmelor din Romania.

Vom cauta sa dezvoltam si pe viitor caracterul de instrument de lucru util pentru afaceri al website-ului www.abcfirme.ro

 V

Legislatie aplicabila

detalii

 

 

 V

Finantare Proiecte

detalii

 V

Modele acte

detalii

 V

Articole

detalii

ABC Firme

Bucuresti, Sector 6,
Str. Fabricii 47, Cladirea FAST ECO
Et 1, Corp Z

0741.080.090 0741.080.093

contact@abcfirme.ro